Over Ligier beringen

Ligier beringen, da’s meer dan een dealer

40 jaar ervaring met brommobielen!

Ligier Beringen  is zijn naam waardig, reeds geruime jaren geeft Ligier Beringen (voorheen Ligier Felix en Jos) een uitstekende service aan haar klanten. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties, van onderhoudswerken en motorpech tot ongevalschade aan uw brommobiel. Ligier Beringen is al actief sinds 1981 als officieel brommobieldealer.

Wij zijn officieel verdeler én importeur van Ligier en Microcar. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands brommobielen kunt u ook bij ons terecht voor het al het onderhoud en reparaties.

Ligier brommobiel

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Ligier Felix & Jos in Beringen kunt u kennis maken met de verschillende modellen, zodat u zich optimaal kunt oriënteren op het aanbod. U mag al in een brommobiel rijden vanaf 16 jaar.

Meer over Ligier

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Ligier Beringen. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede wagen of voor senioren. Eigenlijk is de Ligier of Microcar brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Ligier Beringen

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Beringen. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen u van harte uit om uw persoonlijke wensen te bespreken.